Tilburg

Dinsdag, 18 en 19 april 2017.

Eerst even bij de McDonald`s binnen, ik moet hoog nodig de site bijwerken.  En bij de McDonald`s hebben we gratis Wifi, snap je wel denk ik.  Vandaag wordt weer een reisdag over alleen maar D-wegen. We rijden door de Bourgogne en zien dat we ook dit jaar weer gewoon een biertje kunnen drinken. De hopvelden staan volop in bloei. We zitten heerlijk te genieten van het uitzicht over die mooie gele velden.

Na het genieten heeft deze dag nog een addertje onder het gras. Lief zoontje Bart heeft in het Paasweekend tijdens een motorrace in de buurt van Nancy een valpartijtje meegemaakt. Heeft zijn voet gebroken en ligt in het ziekenhuis in Neufcháteau. In dit ziekenhuis is zijn voet gerepareerd met een boel ijzerwerk. Wij gaan kijken of hij al mee naar huis mag. Wij en hij hebben geluk, na de nodige administratie mag hij mee naar huis. We komen uiteindelijk midden in de nacht thuis na 752 kilometer te hebben gereden. Vanaf Neufcháteau rijden we natuurlijk alleen maar via snelwegen naar Tilburg. Weer thuis na een schitterend mooie reis door Marokko. We hebben er vol van genoten. Het was een reis met heel gezellige medereizigers en fijne reis begeleiders. Het land Marokko is een zeer mooi land en we komen hier vast nog een keertje terug.   De gekozen periode is ons ook uitstekend bevallen, niet koud en zeker ook niet te heet.  In totaal hebben we deze reis 11047 kilometer gereden.  Voor de film liefhebbers kan ik alvast verklappen dat er de komende dagen nog een aantal geplaatst gaan worden.

 

8 gedachtes aan “Tilburg

  1. Marina

    Jeetje, die Bart.
    Denk dat hij beter een scootmobiel kan aanschaffen om te racen.??
    Wel fijn dat jullie daar in de buurt zijn voor hem.
    Wens hem beterschap en sterkte van mij.

  2. Sjef Kunzel

    Hallo Wim en Sjan,

    Zo zie je maar, dat je de kinderen niets zelf kunt laten doen (grapje).
    Als je Bart ziet, wens hem dan veel beterschap en zeg maar tegen hem dat hij beter een step kan kopen, is niet zo gevaarlijk.

    Voor jullie nog veel reisplezier en ook goed weer en we horen nog wel van jullie.

    groetjes Sjef en Yvonne

  3. Dymphi Vermelis

    Jullie hebben er echt een mooi einde aangebouwd! Het was inderdaad een aparte Marokko reis, waar wij ook van genoten hebben.
    De groep was heel fijn met elkaar. Wij zijn pas sinds vrijdag thuis, hebben ook een fijne terugreis gehad met met heel veel zonnig weer..
    Wel met wat haken en ogen, maar het is zoals het is en alles komt goed.
    Wij komen beslist een keer op de koffie. Doeiiii Dymphi

Geef een antwoord